Om Event Communication ApS

 

Hvorfor gør vi det?

Vi har i mange år gennem vores daglige virke, og som en aktiv del af afviklingen af festivaler og arrangementer, oplevet at radiokommunikationen desværre tit bliver forsømt. Man har forsøgt at følge udviklingen på markedet med digitale radioer, men har ikke fulgt med. Vi kan se mulighederne ved at gøre brug af GPS-tracking, alarmering samt de aspekter af sikkerhed dette medfører for alle og ikke kun for få udvalgte.

Vi er motiverede ved at være med til at sikre trygge rammer både for arrangør men også for den enkelte frivillige ude i marken der måtte have brug for assistance.


Hvorfor nu?

Lysten til at levere en mere moderne og beredskabskritisk kommunikationsløsning har eksisteret længe, men at finde den rette samarbejdspartner med det rigtige produkt har taget lang tid.

Vi har ikke ønsket at gå på kompromis med kvalitet ej heller at skulle levere halve løsninger, hvorfor vi først nu i 2018 vælger at entrere markedet. Vi har fulgt udviklingen tæt og mener at den løsning vi kan levere, fuldt ud understøtter de værktøjer og muligheder digital kommunikation besidder.