Hos Event Communication er vi altid klar på en udfordring, så fortæl os om Jeres behov!

 
Radiokommunikation kan bruges i mange henseende, hos Event Communication har vi specialiceret os i beredskabskritisk kommunikationsinfrastruktur til temporære arrangementer og begivenheder.

 

 

Lad os drikke en kop kaffe

Hos Event Communication ApS. mener vi at kommunikation skal være pålidelig og problemfri, hvorfor vi kun arbejder med DMR. De løsninger vi ser i dag med analog eller GSM/LTE er hverken pålidelige eller problemfri når der kommer pres på systemerne.

Event Communication ApS skræddersyer systemløsninger indenfor radiokommunikation og operationscentre der passer til netop Jeres behov. Vi stiller vores ekspertise til rådighed og ser os som en aktiv samarbejdspartner, der arbejder for at sikre det bedst tænkelige resultat.

Vores repeater infrastruktur består udelukkende af Hytera Professionel Series, hvilket betyder at vi som en af de få, har mulighed for at samle ALT kommunikation i én pålidelig løsning. Vi kan samle analog, digital (DMR), Tetra, SINE og forskellige frekvensbånd som UHF og VHF.

 

Event Communication råder over op mod 1800 digitale radioer...
Så hvor mange skal I bruge?

 
 

VI OPERERer MED TRE FORSKELLIGE MODELLER

Vores flåde af håndterminaler fra Hytera består af modellerne: PD-705, PD-755 og PD-780/785G med gps-tracking.

Hver håndterminal leveres med følgende tilbehør: Monofon, øresnegel clear-tube) og ekstra batteri.

De bliver leveret i praktiske Peli cases med 10 radioer i hver, samt ovennævnte tilbehør.

hytera_dmr-funkgeraet-dmr-two-way-radio.jpg

HÅNDTERMINALER

HYTERA PD-705

HYTERA PD-755

HYTERA PD-785G (GPS model)


RADIO TILBEHØR

Monofon

Øresnegel (Clear-tube) til monofon

Heavy-duty

 

Headset

Clear-tube headset

Ekstra batteri (2500 mAh)

6-plads lader

 

Beredskabskritisk infrastruktur

Event Communication ApS kan som en af de få leverandører på markedet indenfor radioudlejning, tilbyde DMR trunked reapeater systemer. Med et trunked repeater system sikrer man en større driftsikkerhed, og skulle én repeater mod forventning gå ned, flytter systemet automatisk samtalerne over til en ledig repeater og sikrer at samtalen ikke mistes.
 
 
RD98X_3.jpg

Repeater

En repeater er en forstærkerstation som modtager et indkommende signal fra håndterminalen på én frekvens og sender det ud via en anden frekvens, med 5 gange kraftigere signal end da det kom ind, dette giver en bedre dækning over større afstande.

Event Communication ApS tilbyder repeateranlæg til alle størrelser af festivaler og arrangementer. Vores infrastruktur er opbygget som moduler, hvorfor vi kan levere et fast-deployment-system i praktiske skabe med 10 repeterede kanaler pr. skab. Dette betyder at opsætning og nedtagning sker på meget kort tid.

Vi har mulighed for at samle op mod otte rackskabe og dermed sikre 80 repeterede konventionelle DMR kanaler. Vi samarbejder og rådgiver om de ønsker I måtte have med professionel og kompetent vejledning

 


DIGITAL TRUNKING 

Digital Trunking er ikke nyt på markedet og er en velafprøvet teknologi som er benyttet i Tetra og beredskabsnettet SINE. Teknologien er internationalt anerkendt og har vist sit værd ved at være robust og pålideligt.

Digital Trunking er en mere sikker og pålidelig måde at gribe radiokommunikation an på. Konventionelle DMR og analoge kanaler kræver én dedikeret repeater pr. kanal. Hvorimod et Digital Trunked repeater system, er bygget op i talegrupper der frit kan bevæge sig rundt til en ledig repeater kanal. Dette sikrer den bedste og mest effektive udnyttelse af sin kapacitet.


HYTERA DMR TRUNKING

Vores repeater infrastruktur kan skaleres efter jeres kapacitets-behov. Om I har behov for 100 eller 1000 håndterminaler, så kan vores DMR trunked repeater system håndtere det.

Vi tilbyder beredskabskritisk radiokommunikation med både redundante repeatere og et to-trins failover system. Ligeledes har vores Hytera DMR trunked infrastruktur øget sikkerhed, bl.a. ESN autorisation og validering som sikre at uautoriserede håndterminaler ikke kan logge sig på, samt ægte kryptering sikre at radiokommunikationen ikke kan aflyttes.

 

Det moderne operationscenter

Hos Event Communication ApS undrer det os, at rigtigt mange events og festivaler er gået over til Digital Mobile Radio (DMR) uden at få gavn af de mange fordele, muligheder og værktøjer som dette indebærer. Dette kan være GPS-tracking, og ”call-request” som sikrer den rigtige hjælp, til den rigtige lokation.
 
 
hytera_dispatch1.jpg

De rigtige værktøjer

Beredskabskommunikation er essentiel og hos Event Communication ApS er det vores mission, at skabe de bedste forudsætninger for pålidelig kommunikationen i et operationscenter.

Vi mener at dette er en selvfølge, hvorfor vi som standard leverer CAD til vores kunder, dette er med til at sikre en bedre styring af de enkelte brugere og at BSK-personalet har så gode forudsætninger for at løse indkomne forespørgsler så effektivt som muligt.

Med andre ord, spiser vi ikke nogen af med en dårlig budget-løsning, bestående af nogle basestationer der kun giver muligheden for at taste og tale. Vores on-site radiokontor sikrer jer den bedst mulige support og vejledning under afvikling af hele arrangementet.


VOICE DISPATCH

En Computer Aided dispatch består af mange ting, men den mest anvendte funktion, må være talekommunikation. Event Communication ApS tilbyder Hytera DWS-dispatch system, som understøtter både analog, digital (DMR), Tetra og beredskabs-nettet SINE*, alle integreret sikkert og nemt i samme dispatch løsning.

Udover radiokommunikation, kan Hytera DWS også håndtere IP-telefon systemer med call-queuing og prioriterede opkald.

Ind og udgående tale-kommunikation både radio og telefoni bliver optaget, og kan afspilles straks efter opkaldet afsluttes. Dispatch systemet sikrer via GPS-position, dato, tid og operatør logsystem, en sikkerhed for at kunne løbe enkelte sager op uden besvær.

csm_dws_monitor_website_a25b2c93ad.png

csm_smartdispatch-monitor_website_2689dbc478.png

GPS positionering

Med Hyteras GPS-positioneringssystem, sikrer vi operatørerne og brugerne af radioerne, en sikkerhed i altid at vide hvor brugeren er. I tilfælde af nødsituationer kan operatøren vælge den enkelte brugers radio i real-time følge brugeren så man nemt og sikkert kan sørge for den rigtige hjælp kommer frem til den rigtige position.

Systemet ”logger” ligeledes også hvor radioen har været, så man altid kan gå tilbage og se, hvor brugeren har befundet sig på et specifikt tidspunkt.